top of page

Tarieven

Bij Pretpaquette geloven we in eenvoud als het gaat om onze tarieven. We streven ernaar om uw slaapfeestje zo simpel en plezierig mogelijk te maken. Hieronder vindt u onze prijzen voor onze diverse services en extra's:

Alle thema slaapfeestjes zijn inclusief:

- tipi tentjes

- luchtbed (elektrische pomp apart meegeleverd)

- dekbed en hoofdkussen

- beddengoed

- bedtafeltjes

- thema decoratie 

- sierkussens

Pretpaquette t/m 6 kinderen

€ 25 per kind

Pretpaquette voor 6 + kinderen

€ 22.50 per kind

BORG

De borg per feestje bedraagt €75. Wij vragen dat dit bedrag de dag van ophalen/ levering op onze rekening staat. Wanneer alle geleende spullen gecontroleerd zijn, en compleet en onbeschadigd retour zijn ontvangen, zullen we de borg binnen 2 werkdagen terugstoren op uw rekening. 

LEVERING OF OPHALEN

De materialen kunnen opgehaald worden in Breda. De tipi's inclusief decoratie passen in een personenauto, mits de achterbak vrij is van spullen en de achterstoelen plat gelegd kunnen worden. 

Wij kunnen alle materialen ook leveren en ophalen bij u thuis. Hier rekenen we binnen Breda €15 voor. Voor feestjes buiten Breda rekenen we €0,30 kilometervergoeding boven op de standaard leveringskosten. Let op, dit betreft een heen- en terugreis voor het brengen en een heen- en terugreis voor het ophalen.  

ZORGELOOS ALLES OPGEBOUWD, OF ZELF BOUWEN

Onze pretpaquette verhuurpakketten kunt u huren op basis van ons 'do it yourself concept'. Heeft u geen zin om de tentjes zelf op te bouwen? Wij doen dit graag voor u! Per tipi rekenen we €7,50 voor het opbouwen en afbreken. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken.  

bottom of page